3.3.2013

Tyttö ja hiiri


Tällaisen kortin puuhasin meneillään olevaan The Sketchy Challenges haasteeseen: http://pinkinksketchchallenges.blogspot.co.uk/. Se meni kyllä aikamoiseksi hieromiseksi, jouduin korjailemaan juttuja ja nestehelmiä taisi tulla pursoteltua vähän liikaa, mutta eipä niistä sen enempää ;D Tuli taas oikein pastellipläjäys vaikka alunperin yritin kyllä jotain muuta... aina sitä vaaleanpunaista sitten kuitenkin karkaa joukkoon ;-)
Leimakuva on kirppariostos, väritin sen ProMarkereilla ja kuviopaperi on KaiserCraftin Chanteuse Collection paperikosta. Stanssit on Spellbindersin Labels Eighteen ja Marianne Designin kukkakranssi. Vihreä nauha ja sininen kukkapitsi ovat tuomisia ulkomailta. Marjanoksat on Tiimarista ja kukat ja muut koristeet taas Wild Ochid Craftsistä.

I'm entering this card to The Sketchy Challenges #42 Kathrin's Sketch.

4 kommenttia:

 1. Wow, lovely card.
  Thanks for joining our Sketchy challenge.
  Hugs,
  Hilde

  VastaaPoista
 2. Gorgeous!
  Thanks for joining us at sketchy challenges!
  Hugs
  Cordine

  VastaaPoista
 3. Hi Minna,
  Thanks for visiting my blog and your lovely comments. Here in the UK it's not too cold anymore, but we're not having much of a Spring either. :-( This is a very Spring like card though, such pretty pastels and this is one of my favourite Wee stamps, she's so adorable! Thanks for playing with the Sketchy Girls!

  Hugz,
  Sandy

  VastaaPoista
 4. Such a sweet and gorgeous card! Thank you for joining us at The Sketchy Challenges :)

  VastaaPoista