17.3.2013

Japanin kevät


Tässä kortissa käyttämäni kuva on vanhasta japanilaisesta seinäkalenterista. Kuvan nimi on "Spring in Yenan",  joten se sopi mielestäni hyvin keväiseen korttiin.
Kokeilin tässä kortissa ekaa kertaa Gessoa - tarvitsen siinä selvästikin vielä harjoitusta ;-) Ekaa kertaa kokeilin myös Stickles Dry Fine Glitteriä.. taivas sentään ! Sehän oli lähes pölyn omaista tavaraa ja sitä olikin sit joka paikassa ! En oikein keksinyt miten sitä voi käyttää ilman että glitterissä on kädet, vaatteet, pöytä, lattia... ?!
Vasemmalla kortissa on Color Me Butterflies -paperia, jonka olemassaolon olin jo melkein unohtanut.. Käyttämäni stanssit on: Cheery Lynn Fanciful Florish -kiekura, Marianne Designin lehdet ja (mielestäni aivan ihana) Cheery Lynn Exotic Butterfly small #2 -perhonen.

Tällä kortilla tulin valituksi The Sketchy Challengen TOP 3 ! JEE ! :D

Osallistun tällä/entering into:
It's all about the Vintage and Beauty - Kevään unelmat pitsien kera  http://itsallaboutthevintagechallenge.blogspot.fi/
The Sketchy Challenges - #43 Jane's Challenge http://pinkinksketchchallenges.blogspot.fi/
Crafts and Me - #124 Ribbons and Lace http://craftsandmechallenges.blogspot.co.uk/

9 kommenttia:

 1. U-P-E-A!!! Miten ihastuttava kortti jälleen MInna! Kertakaikkisen ihanat värit ja niin ihana tuo kalenterin sivu :) Aivan täydellinen jälleen kerran!!

  Kiva,kun otit osaa vintage and Beauty -haasteeseemme!

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Aivan upea tämä sinunkin korttisi!! Oli heti tultava vasta vierailulle... ja kyllä kannatti! Aivan mahtava blogi sinulla.. ja sinullakin vielä melko "nuori" blogi... mutta työsi ovat ihan hurjan ihania.. oikeita unelmia! Heti oli liityttävä lukijaksesi:)

  VastaaPoista
 3. voi, mikä ihanuus;) miten kortti voikin olla näin kaunis. kyllä ole taitava...

  VastaaPoista
 4. Aivan mieletön ihanuus, ihanat sävyt ja kaikki sopii niin hienosti yhteen, tykkään kovasti !

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunis ja tunnelmallinen kortti! Ihana kuva, kauniit värit ja upeat koristeet! Kiitos kun osallistuit haasteeseni It's All About The Vintage & Beauty blogissa! Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 6. Stunning card. Love the image, great use of an old calendar page! Beautiful colours and lace embellishments. Hugs, Wends x

  VastaaPoista
 7. This is interesting - different, but so beautiful! Great card!

  VastaaPoista
 8. Erilainen kuva-aihe yllätti hetimiten, ja koko kortti kauneudellaan. :) Paperien sävyt ovat ihanan heleitä! Kyllä sekä Glitteriä että gessoa selkeästi kannattaa käyttää, niistä muodostuvia yksityiskohtia oli mukava tutkiskella...

  VastaaPoista
 9. Gorgeous card!
  Thanks for joining us at sketchy challenges!
  Hugs
  Cordine

  VastaaPoista