10.9.2013

Hääkortti


Tilauksesta tein hääkortin, josta tulikin taas tosi yltiöromanttinen..hohhoijaa ! Ihan itseäkin hirvittää.. :-) Mutta onneksi ilmeisesti häätkin ovat aika romanttiset, joten ehkäpä hääpari ei saa slaagia ;-)
Alla on taas Pion Designin Vintage Summer -papereita ja kuvan alla on Spellbinderin stanssi. Pitsit on Tallinnasta ja kukat Wild Orchid Craftista.
Osallistun tällä:
Vintage and Beauty - #51 Metallikoristeet

9 kommenttia:

  1. Kyllä on kaunis.
    Olen itse ikuinen romantikko
    ja tykkään vanhasta tyylistä. <3

    VastaaPoista
  2. aivan ihana niin kuin hääkortin kuuluukin olla;) osaan olla aivan hurmaantunut näistä sun korteista - ovat niin kertakaikkisen kauniita...

    VastaaPoista
  3. Thanks for joining us at It's all about the Vintage
    Elma

    VastaaPoista
  4. No jo on taas kaunista kaunista! :o) Ei kai romantiikkaa voi olla liikaa ;o) Kiva kun osallistuit vintagehaasteeseemme.

    VastaaPoista
  5. On niin kaunis ja romanttinen kortti ihanien koristeiden kera! Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty haasteeseen! Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  6. Voi mitä ihanuuksia oletkaan taas saanut aikaan! Tämä on ihan huikean kaunis! :) Käyhän kurkkaamassa tuolla blogissani.. siellä on sulle jotakin. :)

    VastaaPoista
  7. Voi mitä ihanuuksia oletkaan taas saanut aikaan! Tämä on ihan huikean kaunis! :) Käyhän kurkkaamassa tuolla blogissani.. siellä on sulle jotakin. :)

    VastaaPoista
  8. Todellinen unelma kortti!! Upeat yksityiskohdat ja kaikki!!

    VastaaPoista