10.9.2013

Hääkortti


Tilauksesta tein hääkortin, josta tulikin taas tosi yltiöromanttinen..hohhoijaa ! Ihan itseäkin hirvittää.. :-) Mutta onneksi ilmeisesti häätkin ovat aika romanttiset, joten ehkäpä hääpari ei saa slaagia ;-)
Alla on taas Pion Designin Vintage Summer -papereita ja kuvan alla on Spellbinderin stanssi. Pitsit on Tallinnasta ja kukat Wild Orchid Craftista.
Osallistun tällä:
Vintage and Beauty - #51 Metallikoristeet

9 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis.
  Olen itse ikuinen romantikko
  ja tykkään vanhasta tyylistä. <3

  VastaaPoista
 2. aivan ihana niin kuin hääkortin kuuluukin olla;) osaan olla aivan hurmaantunut näistä sun korteista - ovat niin kertakaikkisen kauniita...

  VastaaPoista
 3. Thanks for joining us at It's all about the Vintage
  Elma

  VastaaPoista
 4. No jo on taas kaunista kaunista! :o) Ei kai romantiikkaa voi olla liikaa ;o) Kiva kun osallistuit vintagehaasteeseemme.

  VastaaPoista
 5. On niin kaunis ja romanttinen kortti ihanien koristeiden kera! Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty haasteeseen! Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 6. Voi mitä ihanuuksia oletkaan taas saanut aikaan! Tämä on ihan huikean kaunis! :) Käyhän kurkkaamassa tuolla blogissani.. siellä on sulle jotakin. :)

  VastaaPoista
 7. Voi mitä ihanuuksia oletkaan taas saanut aikaan! Tämä on ihan huikean kaunis! :) Käyhän kurkkaamassa tuolla blogissani.. siellä on sulle jotakin. :)

  VastaaPoista
 8. Todellinen unelma kortti!! Upeat yksityiskohdat ja kaikki!!

  VastaaPoista