28.9.2013

Uuteen kotiin


Kuten noin kuukausi sitten ounastelin, edessä oli ainokaiselleni "onnea uuteen kotiin"-kortti.. Nyt se hetki on koittanut, ensi viikolla se lähtee. Ei tosin kauas, ihan parin kymmenen kilometrin päähän, mutta lähteepä nyt kuitenkin. Ei sitä lapsuuden kodista lähdetä kuin yhden kerran... Mä tosin saa korttipajalle oman huoneen, jee !
Mä olen jo tehnyt kortin valmiiksi, sitten kun kutsu käy ensimmäisen kerran kylään. Varmaan pitää viedä vaikka mikroaaltouuni lahjaksi ;-)
Kortin kuva on englantilaisen lehden mukana tulleesta postikortista, mutta sopi hyvin tähän teemaan peileineen ja kristallikruuneineen. Asuntoteemaan liittyen yritin saada taustapapereista vähän tapettitunnelmaa, on kodin avainta ja pieni kehyskin. Eikä mitään vaaleanpunaista (ihan tyttäreni mieltymystä mukaillen) ! Mikään mistä äiti tykkää ei ole hyvä ;-)
Osallistun tällä:
CLP - #62 Challenge

3 kommenttia:

 1. Kokonaisuus on taas aivan mahtava.
  Kaunis!

  VastaaPoista
 2. WAU!!! Onpa kaunis!! Niin ihanasti kaikki toteutettu ja kohdallaan! Upeaa jälkeä! Tyttäresi on varmasti todella mielissään kortista. :)

  VastaaPoista
 3. niin se menee, että lintuset lähtevät lentoon;) ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin - ei se oma askarteluhuone ole ollenkaan niin paha juttu, kunhan ensin totut tähän uuteen asetteluun...

  VastaaPoista