20.2.2013

Tuunattu boxi

 


Elämäni ihka ensimmäinen tuunattu boxi ! Mulla ei ollut mitään maalia millä muuttaa boxin väritystä joten kaiken oli sovittava yhteen vaaleansinisen kanssa. Tosin eihän se ole mulle mikään ongelma, kun vaaleansininen ja vaaleanpunainen on olleet mun lempivärejä ihan lapsesta asti ;-)
Paperit: sivuilla on Maja Designin Vintage Summer 1933 (aivan IHANAA !) ja päällä Pion Designin, en muista mallia. Kiekurastanssi on Cheery Lynn Fanciful Florish. Pitsit on Tallinnasta, kukat ja koristeet Wild Orchid Crafts ja Live and Love Crafts.
Laatikkoni valittiin It's all about the Vintage and Beauty haasteessa Top3:een ! :D Kiitos paljon valinnastani !

6 kommenttia:

 1. Kauniisti tuunattu laatikko, paperit on tosi ihania.

  VastaaPoista
 2. Voihan IHANUUTTA!!! Siis tämä on niin näköisesi ja todella UPEA tuunaus!Älyttömän kauniisti sointuvat kaikki yhteen ja kokonaisuus näyttää arvokkaalta!!

  Ihanaa, kun osallistuit Vintage and Beauty -haasteeseen "Tuunaa laatikko". Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 3. Tulin pikaisesti huikkaamaan että KERRASSAAN UPEA LAATIKKO!! Mukavaa torstai päivää :) Laitan sinulle pitempää sähköpostia edelliseen sähköpostiisi, kunhan vain kerkiän asettua aloilleni :)

  VastaaPoista
 4. Hi, your box is so pretty, feminine and delicate. The pastel tones are so perfect for it! Thank you for sharing with us at the It's All about the Vintage "box" challenge, Wishes Suzanne x

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis laatikko ja paperit on kyllä ihania!

  VastaaPoista
 6. Voi juku miten kaunis laatikko! Niin kauniit paperit ja aivan upeat koristukset. Todella kaunis kokonaisuus. Kiva kun osallistuit haasteeseemme :o)

  VastaaPoista