18.2.2013

Ruusuleimasin

Minäkin olen nyt ottanut askeleen nykyaikaan ja avannut blogin :D (mieheni 100% avustuksella - suurkiitokset <3 !!) Henkinen kynnys tähän oli aika korkea, mutta eiköhän tämä tästä kun vauhtiin pääsee ;D Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää Sandea ja Mari-Susannaa kaikista saamistani neuvoista ! Kehitykseni näissä puuhissa on paljolti teidän ansiota :D Siis kaunis kiitos molemmille !
Laitan tänne nyt ensimmäiseksi muutamia näitä vanhoja tekeleitäni nähtäväksi, että on jotain katsottavaa, jos joku tänne eksyy.
Tämän kortin tein viime syksynä. Toi Inkidon ruusuleimasin on mielestäni varsin tyylikäs ja monikäyttöinen tällaisissa perusonnittelukorteissa.

3 kommenttia:

 1. ONNEA uuden blogisi johdosta!!! Olen todella iloinen, että olet saanut blogin käyntiin. Niin UPEITA ovat korttisi, että ihanaa, kun saat ne näytille!!!

  Halien Sande

  VastaaPoista
 2. Onnea Blogistasi, teet todella ihastuttavia kortteja ja olen niitä usein ihastellut Vintage arkun sivuilla. Itse en ole saanut aikaiseksi blogia vaikka jokaiseen haasteeseen olen osallistunut kyseisillä sivuilla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta kortista, näkyy olevan yllä oikealla samanlainen. Ovat kaikki aivan ihastuttavia, on sinulla taito hyppysissä. Tarja

  VastaaPoista