16.2.2013

Pitsiä ja helmiä

Tämä kortti valittiin Vintage and Beauty #36 Pitsiä ja helmiä -haasteessa taas Top3:een ! Olen ihan mielettömän ylpeä itsestäni ! :D
"Ruusupostikortti" on valokopio englantilaisesta lehdestä. Pitsit on oikeasti kierrätyskamaa: kulmapitsi ratkottu vanhasta puserosta ja helminauhan alla oleva pitsi on niin vanhaa etten edes muista mistä se on siunaantunut. Kukat on Wild Orchid Craftista. Keltainen rusettinauha (joka olisi saanut olla huomattavasti runsaampi, jäi vähän laihaksi) ja helmikoriste ovat Live and Love Craftista.

5 kommenttia:

 1. OI VOI, kuinka ihana onkaan ja saatkin olla itsestäsi ylpeä!!! Ja onnea uudelle blogillesi, ihanaa, kun päätit laittaa upeat korttisi meille kaikille nähtäväksi! ja tietysti heti liityn lukijaksesikin <3

  VastaaPoista
 2. Hei, eihän täällä vielä ollutkaan mahdollista liittyä lukijaksesi :) Jäänpäs kuitenkin odottelemaan, koskakohan voi liittyä :))

  VastaaPoista
 3. Tästä kortista pidän kovasti, olisin laittanut kommentit jo arkkuunkin, mutta ne vietävät sekavat sanat menivät minulta pari kolme kertaa väärin ja jätin leikin sikseen. Onnea Top 3 johdosta.

  VastaaPoista
 4. rakastuin tähän korttiisi välittömästi, kun näin sen;) mikä ihanuus - ihan niin kuin muutkin korttisi..
  mikä ilo meille, että pääsemme tänne plokiisi ihastelemaan kauniita töitäsi!
  paljon ONNEA uudelle plokillesi!

  VastaaPoista
 5. Sirpa Kuopiosta11.3.2013 20.37

  Ja tämä on kanssa aivan upee...

  VastaaPoista