1.4.2013

Persikkainen äitienpäivä


Tämä kortti on myös tilaustyö äitienpäiväksi. Saaja pitää persikan oranssista ja luonnonläheisistä väreistä, joten siitä lähdettiin liikkeelle... ;-)
Kuviopaperit on kaikki kirppariostoksia ja leikekuva on Pion Designin valikoimaa. Käyttämäni stanssit ovat: SP Labels Twenty six, Cheery Lynn Fanciful Florish kiekurat, Marianne Designin lehdet ja tekstin alla SP Floral Ovals toiseksi pienin stanssi. Pitsit on vanhoista kätköistä, nauhat ja pieni avain rusetin alla on Nauhataivaasta.

Osallistun tällä / I'm entering to this:
The Sketchy Challenge - #44 Hilde & Petra's Sketch http://pinkinksketchchallenges.blogspot.fi/

7 kommenttia:

 1. Wow, a beautiful vintage card, love the colours.
  Thank you for joining our sketch.

  Lots of hugs,
  Hilde

  VastaaPoista
 2. Aivan upean tyylikäs äitienpäivä kortti!
  Korttisi on todella kaikki kauniita<3

  VastaaPoista
 3. oletpa ollut ahkerana ja tehnyt jälleen monta todella kaunista korttia;) tämäkin on niin hurjan kaunis, että niin tilaaja kuin saajakin ovat varmasti onnellisia...
  hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Tämä on aivan huikean upea kortti! Upea kokonaisuus, niin kaunis! Ja kortissa on ihana tunnelma. Myös minä pidän kovasti näistä väreistä. :)

  VastaaPoista
 5. So very beautiful. Love your blog header, gorgeous.
  Hugs Tracy x

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana kortti! Rusetti on tosi kaunis ja runsas - miten olet sen tehnyt :) Kaunis asettelu ja ihanat elementit. Onnea myös sketchy challengen top3 pääsystä!!! Olen niiiiiiiiiiiiin iloinen, että sait blogisi käyntiin ja upeita töitä esille!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteista !
   Sande: rusettiin laitoin kahta eri nauhaa. Olen tehnyt pahvista netistä löytämäni ohjeen mukaisen "rusettihaarukan" ja kieputin molemmat nauhat päällekkäin siihen. Sillä saa nättejä rusetteja :-)

   Poista